De piraten school.

Dé school voor magische piraten kinderen.


  Kims kamer

  Deel
  avatar
  Kim Draw
  Nieuwe leerling

  Aantal berichten : 19
  Punten : 3387
  Registratiedatum : 13-01-10
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : Ergens in Overijssel

  Kims kamer

  Bericht  Kim Draw op wo jan 13, 2010 8:54 pm

  Kims kamer is erg knus maar druk. De muren heeft ze groen met oranje en zelfs wat paars geschildert. OP de muur staat een mislukte tekening van een piraat, maar ze is al trots genoeg dat je kan zien dat het een piraat is.
  Haar bed staan in de hoek bij het raam, zodat ze wat frisse lucht krijgt onder het slapen, zoals ze zelf zegt. Ze heeft het trouwens helemaal groen, paars geschilderd en meestal licht er een deken over met oranje bloemen.
  Haar bureau is groot, maar te klein voor de vele spullen die ze erop dumpt. Ze heeft het oranje geverfd met groene stippen erop. DIt is eigenlijk het enigste onderdeel van haar kamer dat echt is gelukt. Er staat een lamp op, een cd-speler met grote boxen die ze er beter naast had kunnen zetten. Ook licht er altijd papier op. En natuurlijk kunnen foto's niet vergeten worden. Overal op haar kamer hangen trouwens foto's en vooral van de eerste maand toen haar moeder nog leefde.
  Kims kledingkast is groen met oranje strepen die nogal slingerig zijn en schuin. Haar kast puilt heel erg uit en heel vaak is er ook kleding op de grond te vinden die er perongeluk uit is gevallen.
  Op de grond licht een limoengroen kleed dat vreselijk vloekt bij de rest van haar kamer, maar ze heeft hem genomen omdat hij zo zacht is en omdat haar poesje Max er ook gek op is. Zijn mand staat trouwens tussen de deur en haar bed in. Meestal zit hij ook wel op haar kamer ookal heeft hij een eigen dierenverblijf. Ze zijn nou eenmaal heel gehecht.
  AL met al is de kamer wel helemaal Kim. Ze voelt zich er echt thuis.


  Maximaal aantal mensen; prop je er maar in. Nee ff serieus, er is geen maximum

   Het is nu ma dec 10, 2018 6:33 pm