De piraten school.

Dé school voor magische piraten kinderen.


  Informatie over RPG en andere dingen.

  Deel
  avatar
  Jack del Soranna
  Admin

  Aantal berichten : 33
  Punten : 3433
  Registratiedatum : 10-01-10
  Leeftijd : 23
  Woonplaats : Anywhere

  Informatie over RPG en andere dingen.

  Bericht  Jack del Soranna op zo jan 10, 2010 5:08 pm

  Het rpg.
  Magic pirate school is een RPG (role playing game) dat over piratenkinderen gaat met magische krachten.
  In een rpg speel je een "personage". Deze speel je de hele tijd. Wanneer je je hebt aangemeld mag je deze niet meer veranderen, omdat dit anders te onduidelijk is voor de medespelers. In de school zijn verschillende ruimtes waar je het RPG kunt spelen. Ook zijn er plekken waar je over andere dingen kunt praten, bijv. als je je verveelt of iets anders. Hieronder komt informatie per onderdeel;

  Registreren:
  Wanneer je je geregistreert hebt moet je beginnen met de aanmeld lijst in te vullen. Je vult je eigen account in over jezelf (leeftijd, humor etc.) Het beste is als je account naam de naam van je personage is. Zo hoeft niet iedereen te zoeken wie je bent. Je account naam kun je aanpassen bij het kopje "profiel". Wanneer je een jongen speel krijg je 50 begin punten er voor niks bij!

  Aanmeldlijst:
  Hier staat een lijst die gemaakt is door mij. Iedereen die mee wil spelen met het RPG moet deze invullen. Denk hier goed over na, je kunt dit niet veranderen! Plaats aub. jouw ingevulde lijst in een nieuw topic met de naam van je personage. Je mag pas mee spelen met het RPG als je rol is goedgekeurd door mij!

  Het schoolhoofd:
  Het schooldhoofd is degene die deze site gemaakt heeft. In het RPG is die gene de "Admin". Hij/zij zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Het schoolhoofd op dit RPG heet Jack del Soranna, ik dus. Onder dit kopje vind je alle informatie over mij.
  Over de school: Hier staat de schoolgeschiedenis.

  De school. (Het RPG):
  Hier kun je het RPG spelen! Leef je uit, maak nieuwe topics aan. Maak vrienden en laat je personage tot leven komen. Belangrijk is dat als je een nieuw topic aanmaakt je de ruimte beschrijft. Je moet ook vermelden hoeveel mensen hier inkunnen. De topics hier gaan bijv. over de woonkamer, de bibliotheek etc.

  Buitenschoolse terreinen:
  Hier kun je ook RPG spelen. De topics hier gaan bijv. over sportvelden, rivieren, bossen etc.

  De toren. (Kamers van de leerlingen)
  De kamer van jouw personage mag je helemaal zelf inrichten, zorg er alleen voor dat het niet té geweldig wordt anders zal ik vragen het aan te passen. In de kamers kun je ook RPG spelen, bijv. wanneer je vriendje/vriendinnetje op bezoek komt of een kamer feestje.

  Het dierenverblijf:
  Hier kun je komen om met je huisdier te spelen, of je huisdier aan iemand te laten zien.

  Het strijdt arena:
  Het strijdt arena is de ideale plek om je krachten te beoefenen of om tegen iemand te vechten. Bij een gevecht wint degene met de meeste forumposts meestal, omdat deze ervarender is in het RPG.

  Overig:
  Hier kun je praten over dingen die niet over het RPG gaan.  ABN.
  Voor het spelen van een rpg is algemeen beschaafd nederlands belangrijk, aangezien je hier geen msn taal bij gebruikt.


  Het gebruiken van een avatar of onderschrift.
  Voor het uploaden van je avatar, het plaatje van je personage, moet je naar Profiel. Dan klik je op het kopje "avatar". Wanneer je daar bent kun je kiezen of je de link van een plaatje gebruikt, of dat je er een uit je eigen computer upload. Zie je een leuk plaatje op bijv. photobucket.com ? Klik er met je rechter muisknop op en ga naar eigenschappen. Klik daar weer op en kopieër dan het URL adres. Deze link kun je invoegen door de code; [im-g] [/im-g] (zonder de -). Let op! Het plaatje moet Anime zijn. Dus niet van jezelf, of van een lolly of zo iets. Het moet je personage dus zijn. Onthoudt, als jouw personage bruin haar en blauwe ogen heeft kun je niet opeens een plaatje van iemand met zwart haar en bruine ogen nemen!


   Het is nu ma dec 10, 2018 5:51 pm