De piraten school.

Dé school voor magische piraten kinderen.


  Spencer Montez

  Deel
  avatar
  Spencer Montez
  Nieuwe leerling

  Aantal berichten : 48
  Punten : 3505
  Registratiedatum : 11-01-10

  Spencer Montez

  Bericht  Spencer Montez op di jan 12, 2010 12:34 am

  Volledige naam: Spencer Nicholas Montez
  Bijnaam: Spencer
  Geboortedatum: 19-6-93
  Leeftijd: 16.5
  Familie historie: Spencer is tot zijn 6de opgevoed door zijn ouders. Tot een piraten kapitein hem aan zag voor de koningszoon en hem kidnapte. Sinds die dag leeft Spencer op een piratenschip. Na een half jaar kwam de bemanning erachter dat hij iemand anders was, maar Spencer vond het zo leuk op het schip dat ze besloten heb te houden. Hij herrinert zich bijna niks meer van zijn echte ouders en is erg gesteld op zijn "nieuwe" vader, de kapitein.
  Waarom hij/zij op de pirateschool zit: Na een aantal jaren kwam de kapitein achter Spencers magische krachten. Hij had hem meteen ingeschreven voor de school, zodat hij later een machtige kapitein zou worden.

  Innerlijk: Spencer is een dominante jongen die gewent is om altijd zijn zin te krijgen. Hij is erg koppig en geeft niet snel iemand gelijk. Spencer kijkt neer op vrouwen. Hij denkt dat ze niks kunnen en alleen maar last voor iedereen zijn. Hij houdt er niet van om impulsieve dingen te doen. Spencer heeft alles liever netjes op een rijtje. Hij heeft vaak last van stemmings wisselingen, hierdoor kan hij het ene moment heel blij zijn en het volgende moment heel boos. Hij houdt er niet van om zich aan te passen. Het maak hem ook niet veel uit wat anderen van hem denken. Ook is hij verzot op aandacht. Hij probeert vaak grappig te zijn, wat enkele keren ook daadwerkelijk lukt. Hij is niet iemand die snel in paniek raakt, zelf bedenkt hij zijn plannen heel goed en gaat ze een aantal keren na om zeker te weten dat het te doen is. Hij is de rust zelve. Hij twijfelt niet snel. Een van zijn meeste irritante eigenschap is dat hij best arrogant kan zijn. Hij houdt ervan om op te vallen door zijn uiterlijk en doet er alles aan om opvallend te blijven.
  Lengte: Hij is 1.77 lang.
  Lichaamsbouw [Dik, dun etc.]: Spencer is goed gebouwd, hij is gespierd en heeft precies de goede lichaamsbouw.
  Kledingstijl: Spencer draagt vaak overhemden of blousjes. Ook draagt hij sweaters, baggy jeans, mutsen, stropdassen en andere kledingstukken. Hij is erg in-to de streetwear. Het maakt hem verder niet veel uit wat hij draagt, zolang het maar lekker zit en het bij hem past.
  Heeft altijd bij zich: Hij heeft altijd een paar werpsterren in zijn zak zitten. Dit komt doordat hij op alles voorbereidt wil zijn. Ook heeft hij altijd een pakje kauwgom bij.
  Liefdesverleden[Beschrijf hierin of je personage al ooit verliefd is geweest of verkering heeft gehad en zoja, hoe dat verliep.]: Spencer heeft wel ooit een vriendin gehad, alleen zelf vond hij het niet zo'n succes. Hij vond het irritant om aan een iemand vast te zitten. En nu wacht hij op de waren.

  Kracht [Max. 1]: Ijs.
  Vechtstijl: Spencer gebruikt de oude gedachten 'aanval is de beste verdediging'. Hij is er heilig van overtuigd dat dit ook echt zo is. Hij heeft ook leren zwaardvechten op de boot.
  Wapens: Spencer kan omgaan met zwaarden en werpsterren.

  Belangrijke personen in haar/zijn leven [beschrijf waarom!]: De belangrijkste persoon in Spencers leven is zijn "nieuwe" vader, ofterwijl de kapitein. Spencer kijkt tegen hem op en wil net zo worden als hij; berucht, gevaarlijk en overheersend.
  Huisdier [Max. 1]*:
  Uiterlijk [Min. 2 fotos!]:  avatar
  Jack del Soranna
  Admin

  Aantal berichten : 33
  Punten : 3433
  Registratiedatum : 10-01-10
  Leeftijd : 23
  Woonplaats : Anywhere

  Re: Spencer Montez

  Bericht  Jack del Soranna op di jan 12, 2010 12:36 am

  Goedgekeurd!
  Veel schrijf plezier. Very Happy

   Het is nu ma dec 10, 2018 6:34 pm