De piraten school.

Dé school voor magische piraten kinderen.


  Alexis Allyson Stone

  Deel
  avatar
  Alexis Allyson St
  Admin

  Aantal berichten : 30
  Punten : 3440
  Registratiedatum : 11-01-10
  Leeftijd : 21
  Woonplaats : Veghel

  Alexis Allyson Stone

  Bericht  Alexis Allyson St op ma jan 11, 2010 10:30 pm

  Volledige naam:Alexis Allyson Stone
  Bijnaam:Alex
  Geboortedatum:26-12-93
  Leeftijd:Als je doorrekent naar 2009(haar laatste verjaardag) is dat dus 16 als ik me niet vergis.
  Familie historie:Ze heeft nog veel contact met haar moeder. Haar vader was nooit thuis en haar moeder vond dat hij hun verwaarloosde dus gingen ze uit elkaar. Haar vader reisde veel en dus zag ze hem niet vaak. Behalve de laatste tijd. Een paar keer terug mocht ze mee en vond het geweldig. Ook haar vader vond het geweldig dat zijn dochter zijn vak leerde te verstaan. Alleen een paar maanden terug werd ze gevangen genomen en later vrijgelaten. Toen ze vrij was kwam ze erachter dat ze de rest van de bemanning hadden gedood.
  Waarom hij/zij op de pirateschool zit:Aangezien haar vader dood is en haar moeder er niet tegen kan al die piraten verhalen kan moet ze erheen. Ze vindt het aan de ene kant geweldig, want ze leert vanalles. Maar ze heeft snel last van heimwee. Alhoewel op dit moment niet echt.

  Innerlijk:Ze is een aardig meisje maar erg verlegen. Ze kan eigenlijk alleen aar emoties laten zien door muziek. Daarom neemt ze haar gitaar overal mee naartoe. Maar als je haar kent is ze veel opener en kan je beter met haar praten. Ze maakt slecht vrienden omdat in haar woonplaats niemand vrienden met haar wilde zijn. Daarom vindt ze het ook fijn met 'soortgenoten' te kunnen zijn. Ze is niet snel boos, maar als ze boos is is ze ook goed boos. Dus als je iets hoort vallen schrik dan niet want de gooit met vanalles als ze woedend is.
  Lengte:Ze is ongeveer 1.75 meter.
  Lichaamsbouw [Dik, dun etc.]:Ze is niet dik en niet dun. Door haar smalle gezicht denken veel mensen dat ze mager is, maar eigenlijk heeft ze een prachtig lichaam. Ze is erg sterk, maal je kunt niet echt spierballen zien ofzo.
  Kledingstijl: Ze draagt vaak shortjes en een topje. Maar soms ook wel een jurkje of rokje. Het maakt haar eigenlijk niet uit wat ze draagt. Als het maar lekker zit en uiterraard ook een beetje leuk eruit ziet.
  Heeft altijd bij zich:Haar gitaar. Maar ook een plectrum, aan een kettinkje. Oja en een armbandje van gitaarsnaren zodat ze zo nodig snaren kan vervangen.
  Liefdesverleden[Beschrijf hierin of je personage al ooit verliefd is geweest of verkering heeft gehad en zoja, hoe dat verliep.]:Ze is wel ooit verliefd geweest en heeft ook verkering gehad met die jongen. Maar toen ze erachter kwam dat hij vreemdging had ze de neiging zijn keel door te snijden. Uiterraard deed ze dat niet, maar nam wraak door zijn dure horloge te jatten, dat hij van zijn vriendin kreeg. Hij vond het niet grappig maar kwam er nooit achter.

  Kracht [Max. 1]:Ze heeft het element vuur en is daarom gek op de kleur rood. Ook is ze dol op een heleboel andere kleuren maar rood blijft haar favoriet.
  Vechtstijl:Ze heeft niet een bepaalde stijl. Maar gebruikt wat op dat moment het handigste is. Ze maakt niet altijd de juiste keuze. Maar dat is meestal uit haast.
  Wapens:Ze heeft een dolkje en kan goed met de pijl en boog overweg. Ook heeft ze werpsterren, maar die gebruikt ze alleen in hoogste noot.

  Belangrijke personen in haar/zijn leven [beschrijf waarom!]:Haar vader is en blijft haar grote voorbeeld. Omdat hij haar alles heeft geleerd dat ze weet. Ook is haar oma erg belangrijk en kan ze niet zonder. Dat komt waarschijnlijk door het kettinkje met een amulet, niet bijzonders, dat zij haar gaf. Op het amulet staat een pijl met een brandend vuur erop.
  Huisdier [Max. 1]*:Een kat; Ice. Ookal is hij zwart, ze vond hem toen hij half bevroren was.
  Uiterlijk [Min. 2 fotos!]:

  Dit is ze met speciale gelegenheden.  Dit is haar als ze zich gewoon verveelt en zich 'verkleedt'. Maar dan met bruine haren.  Dit is ze gewoon.

  avatar
  Jack del Soranna
  Admin

  Aantal berichten : 33
  Punten : 3433
  Registratiedatum : 10-01-10
  Leeftijd : 23
  Woonplaats : Anywhere

  Re: Alexis Allyson Stone

  Bericht  Jack del Soranna op ma jan 11, 2010 11:17 pm

  Goedgekeurd!
  Veel schrijf plezier Very Happy

   Het is nu ma dec 10, 2018 6:16 pm