De piraten school.

Dé school voor magische piraten kinderen.


  Abigail Morgan Silverstone

  Deel
  avatar
  Abigail Silverstone
  Ontdekkende Leerling

  Aantal berichten : 264
  Punten : 4042
  Registratiedatum : 10-01-10
  Leeftijd : 23
  Woonplaats : Maarheeze.

  Abigail Morgan Silverstone

  Bericht  Abigail Silverstone op ma jan 11, 2010 12:53 am

  Volledige naam: Abigail Morgan Silverstone
  Bijnaam: Abi, Abigail
  Geboortedatum: 23-12-92
  Leeftijd: 16
  Familie historie: Abigails moeder had haar na haar geboorte aan haar vader over gelaten. Hierdoor groeide Abigail op op het piratenschip waarvan haar vader kapitein was. Haar vader was voor het huwelijk met Abigails moeder al eens getrouwd geweest. Uit dit huwelijk kreeg hij een zon, Travis. Travis nam toen hij 18 was de leiding over het schip over. In dat zelfde jaar overleed Travis.
  Waarom hij/zij op de pirateschool zit: Abigail zit op pirate school omdat ze op haar 13de erachter kwam dat ze gedachtens kon lezen toen ze haar vader vast hield. Haar vader had haar meteen ingeschreven voor de magic pirate school, maar omdat alleen enkele geaccepteerd werden, werd ze pas 3 jaar later aangenomen.

  Innerlijk: Abigail is niet zoals de meeste, andere meisjes. Ze houdt niet van dansen, hoewel ze wel heel erg van muziek houdt. Ze is erg gesteld op mensen die beleefd zijn, hoewel ze dat zelf niet echt is. Abigail is recht door zee en zal nooit liegen, alleen als het haar beter uit komt. Ze trekt zich niet veel aan van anderen en is niet bang voor uitdagingen. Abigail haat fotos en alles wat hiermee te maken heeft. Fotograven, foto toestellen, mobieltjes met camera.. Dit komt omdat ze een jaar op een basisschool had gezeten en haar oppas allemaal fotos van haar had gemaakt die ze vervolgens aan iedereen had laten zien. Sindsdien verscheurt ze fotos van zichzelf. Ze is niet echt een heel aardig persoon. Ze is niet bang voor ruzie, hoewel ze het wel snel weer goed wil maken. Ze houdt zich niet graag aan regels. Zoals vele vindt ook Abigail dat regels er zijn om te breken. Abigail is een dromer die erg romantisch is aangelegt. Zo kan ze uren over een prins op het witte paard dromen.
  Lengte: Abigail is 1.62
  Lichaamsbouw: Ze ziet er breekbaar uit, ze klein en tenger waardoor ze jonger wordt geschat dan ze eigelijk is.
  Kledingstijl: Abigail houdt van korte jurkjes die in oude films gedragen worden. Verder is ze niet al te druk bezig met haar uiterlijk. Er zijn wel belangrijkere dingen in het leven vindt ze. Ze is ook niet echt van de make-up hoewel ze wel mascara gebruikt.
  Heeft altijd bij zich: Abigail heeft altijd haar muis Puck bij en haar ipod die ze van een presidents dochter gestolen heeft. Ze is er erg trots op.
  Liefdesverleden[Beschrijf hierin of je personage al ooit verliefd is geweest of verkering heeft gehad en zoja, hoe dat verliep.]: Ze is nog nooit verliefd geweest en heeft ook nog nooit een vriendje gehad. Dit kwam omdat ze meer "een van de jongens" was. Ze speelde altijd liever met jongens dan met meisjes.

  Kracht [Max. 1]: Abigail beheerst magie van het gedachtenlezen. Hoewel ze die op moment alleen kan lezen wanneer ze iemand aanraakt. Ze hoopt dat ze deze kracht verder kan gaan ontwikkelen.
  Vechtstijl: Abigail beoefend Jiu Jitsu, wat een combinatie is van judo-, karate-, aikido- en kickbox-technieken.
  Wapens: Abigail heeft altijd werpsterren bij. Ze kan ook goed omgaan met ijzeren kettingen, waaiers en stokken.

  Belangrijke personen in haar/zijn leven [beschrijf waarom!]: Haar half broer Travis is de belangrijkste persoon in haar leven. Vroeger, toen ze nog op het schip leefde, deelde ze alles met hem. Hij was haar beste vriend tegen wie ze alles vertelde. Helaas is hij een jaar eerder bij een plundering om het leven gekomen, ze mist hem nog elke dag.
  Huisdier [Max. 1]*: Ze heeft een muis die ze altijd en overal bij zich draagt. Hij heet Puck. Ze heeft hem net een jaar en is gek op het beestje. Het liefst had ze gehad dat hij gewoon in zijn kooi op haar kamer had gemogen, maar helaas moet hij naar het dierenverblijf.
  Uiterlijk [Min. 2 fotos!]:

  Abigail met kort haar;


  Abigail met lang haar;
  avatar
  Jack del Soranna
  Admin

  Aantal berichten : 33
  Punten : 3433
  Registratiedatum : 10-01-10
  Leeftijd : 23
  Woonplaats : Anywhere

  Re: Abigail Morgan Silverstone

  Bericht  Jack del Soranna op ma jan 11, 2010 12:56 am

  Goed gekeurd!
  Veel schrijf plezier! Very Happy

   Het is nu ma dec 10, 2018 6:37 pm